Lonneke Bont

Position: Operationeel / HR Manager
Categories: Ondersteuning

Lonneke

Bont

Operational / HR Manager
Als Operationeel/ HR Manager houdt Lonneke zich bezig met alle operationele zaken binnen Wintertaling zoals contractbeheer, de financiële administratie, website beheer etc. Ook is ze verantwoordelijk voor allerhande personele zaken en is ze het aanspreekpunt voor de medewerkers.

Opleiding

Lonneke heeft de studie aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme & Verkeer in 2006 afgerond. Na een aantal jaren gewerkt te hebben heeft ze zich om laten scholen naar het HR-vakgebied. Hiervoor heeft ze de opleiding Human Resources Management en Post HBO personeelsmanagement aan het NCOI gevolg.

Werkervaring

Lonneke heeft een toeristische achtergrond en heeft jaren in het toerisme gewerkt. Na haar carrière switch richting de Human Resources heeft ze verschillende functies gehad zoals intercedent, personeelsfunctionaris en HR Specialist bij zowel commerciële als semi non-profit organisaties. Sinds 2019 is ze werkzaam bij Wintertaling in de gecombineerde functie van Operationeel/ HR manager.

SPECIALISME | CORPORATE M&A

Ontmoet het team

Welkom bij het hart van onze strategische groei en bedrijfsontwikkeling – ons Corporate M&A Team bij Wintertaling. Hier brengen wij de kracht van strategische acquisities, fusies en partnerships samen onder de leiding van enkele van de meest ervaren professionals in de branche.