Kom ons team versterken
tijdens jouw studie

Student Stagiaire Advocatuur (40 uur p.w.)

Per januari 2023 zijn wij, ter versterking van onze secties Corporate M&A, Bouwrecht & Vastgoedrecht en Geschillen & Insolventierecht, weer op zoek naar een geïnteresseerde bachelor of master student die als Student-stagiair een kijkje in de keuken wil nemen bij deze secties.

Je krijgt de kans om als stagiair de theorie in de praktijk te brengen en zal meekijken met de advocaten binnen Wintertaling. Je werkzaamheden zullen divers zijn. Denk hierbij aan het assisteren bij het opstellen van overeenkomsten, adviezen en processtukken. Ook zoek je verschillende juridische vraagstukken uit en draag je bij aan het informeren van de advocaten over recente ontwikkelingen op het gebied van vastgoed, corporate M&A of insolventie.

Jouw profiel
- Je bevindt je in de laatste fase van je bachelor of in je master Nederlands recht;
- 5 dagen per week beschikbaar gedurende 2 maanden;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk en;
- Woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wie zijn wij?
Wintertaling bestaat al meer dan 10 Jaar en biedt ondersteuning op het gebied van Corporate M&A, Bouwrecht & Vastgoedrecht en Geschillen & Insolventierecht. Het team van 20 personen bestaat uit een mix van advocaten, juridisch medewerkers en ondersteunend personeel. Wintertaling onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door de open en informele bedrijfscultuur die er heerst. Naast hard werken vinden we het belangrijk dat er ook tijd is voor ontspanning. Daarom hebben we een pingpongtafel in de gang en worden er regelmatig borrels georganiseerd.

What’s in it for you?
- Een leerzame parttime baan bij een gezellig advocatenkantoor;
- Marktconform stagevergoeding;
- Gezellige collega’s én een informele werksfeer;
- Goede koffie, vers fruit en op maandag is er altijd een lekkere, gezamenlijke lunch!

Enthousiast geworden of heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met Lonneke Bont (HR Manager). Stuur je mail of sollicitatiebief met CV en cijferlijst naar lonneke.bont@wintertaling.com. Bellen kan natuurlijk ook naar 020-2299209.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan de Zuidas