OVER ONS

Klantgericht, ondernemend en deskundig

Wintertaling bestaat al meer dan 10 jaar en biedt ondersteuning op het gebied van Corporate M&A, Vastgoed & Bouwrecht en Geschillen & Insolventie.

Het team bestaat uit een mix van zeer ervaren M&A-, bouwrecht- en vastgoedadvocaten én aanstormend talent, dat zowel zeer kundig als dienstverlenend is. Wintertaling onderscheidt zich door de open en informele bedrijfscultuur en zich niet te focussen op financiële doelen, maar zich te concentreren op hoe we klanten zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Tot onze klantenkring behoren nationale en internationale ondernemingen (midden en grootbedrijf), familiebedrijven en vermogende particulieren. Door onze heldere communicatie en deskundigheid hebben wij door de jaren heen duurzame klantrelaties met onze klanten kunnen opbouwen.

Marein Smits, CEO bij Wintertaling
STRUCTUUR

Bij Wintertaling is iedereen mede-eigenaar

Behalve een goede dienstverlener, ambieert Wintertaling een leuke, veilige en respectvolle werkgever te zijn waar professionals kunnen groeien.
De nieuwe structuur maakt alle vaste medewerkers, advocaat of niet, mede-eigenaar. Dit betekent dat iedereen aandeelhouder is en deelt in de winst. De winstverdeling wordt in alle openheid bepaald door de algemene vergadering.

We ondernemen voor elkaar, we brengen alles in en we zorgen er samen voor dat iedereen rechtvaardig meedeelt.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan de Zuidas