LNA SUMMER MEETING AMSTERDAM 2018

 

 

 

 

 

Wintertaling advocaten & notarissen is sinds 2015 aangesloten bij de Legal Netlink Alliance, een netwerk van onafhankelijke middelgrote advocatenkantoren uit de hele wereld.

Twee keer per jaar mogen twee kantoren het event hosten in hun stad. Aanstaande vrijdag 29 juni is de eer aan Wintertaling om de Summer meeting 2018 te organiseren. Aan het event nemen delegaties van over de hele wereld deel en dit biedt een unieke gelegenheid om de banden binnen het netwerk te verstevigen. Het wereldwijde netwerk biedt Wintertaling de mogelijkheid om de cliënt over de hele wereld van dienst te zijn.

De aftrap van de Summer meeting is vrijdag 29 juni op het Wintertaling kantoor op de Antonio Vivaldistraat 66 in Amsterdam. Na de borrel vertrekken de gasten naar het restaurant de goudfazant in Amsterdam- Noord.

De gasten worden ondergebracht in het in de binnenstad gevestigde Radisson Blu hotel. Hier zal zaterdag ook de vergadering plaatsvinden. Tijdens de vergadering worden onder andere de nieuwe leden uit Madrid verwelkomd en zijn twee gastsprekers aanwezig. De eerste gastspreker is Thomas Beukers. Beukers is juridisch adviseur voor Buitenlandse zaken en zal kort over de Brexitonderhandelin

De tweede gastspreker is Merijn Tinga, Nederlands beeldend kunstenaar die als plastic soup surfer acties onderneemt om aandacht te vragen voor de problemen die veroorzaakt worden door zwerfvuil. Wintertaling steunt het initiatief van de Plastic Soup Surfer met pro bono juridisch en notarieel advies sinds 2016.gen vertellen.

Na de vergadering worden de gasten per boot door de Amsterdamse grachtengordel naar het Museum van Loon vervoerd. In dit prachtige woonhuis wordt het galadiner gehouden.

Zondag wordt de LNA Summer meeting afgesloten met een bezoek aan Museum de Hermitage van Amsterdam. Hierna zullen alle gasten weer vertrekken naar hun thuisland en is het event officieel geëindigd.

De weersvoorspellingen zien er goed uit, dus Wintertaling is er klaar voor!

Deel bijdrage:

Gerelateerd nieuws

BNR Zakendoen met Marein Smits
Op 25 augustus 2022 was Marein Smits, CEO Wintertaling te gast bij BNR Zakendoen en bespraken zij de medewerkers participatiecultuur bij Wintertaling....
Wintertaling adviseert Sympower bij het aantrekken van $22M VC investering
Wintertaling heeft het Sympower geadviseerd bij het aantrekken van een investering van $ 22 miljoen van een groep van vijf venture capital (VC) fondsen,...
Amsterdam Capital House 2022: Wintertaling presents your Legal guide to startup financing
As part of the @Amsterdam Capital House 2022 #ACH22 program, @Tim Carapiet of @Wintertaling is presenting a live online session about legal aspects of...

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan de Zuidas