Swap-/derivatenschade? U moet vandaag handelen!

Heeft u te maken met swap-/derivatenschade? Dan is handelen nu geboden! Zeker bij de rentederivaten van vóór 1 april 2011 kunt u niet langer afwachten, maar dient u nu zelf in actie te komen voordat het te laat is.

Voor de afhandeling van swap-/derivatenschade is een standaardregeling getroffen, gevat in het zogenaamde Herstelkader.

Het Herstelkader zal in veel gevallen aantrekkelijker zijn dan de moeizame weg via de rechter. Maar opgelet: om voor de regeling van het Herstelkader in aanmerking te komen moet u vóór 30 juni aanstaande zijn aangemeld!

Ons advies: meld u in ieder geval. U kunt na aanmelding de aangeboden regeling op basis van het Herstelkader gewoon afwachten en dat beoordelen. Als dat voorstel voor u niet acceptabel zou zijn, dan kunt u altijd nog kiezen om uw schade via de rechter (of de geschillencommissie) te claimen. U verspeelt met uw aanmelding dus geen gang naar de rechter.

Daarom is ons advies om u z.s.m. aan te melden.

Wij doen dat graag voor u.

Wij begeleiden u ook graag bij het verdere verloop van uw melding voor het Herstelkader. Het Herstelkader is een ingewikkelde regeling en laat veel interpretatieruimte.

De beoordeling van die afwikkeling en een eventueel aangeboden schikkingsvoorstel luistert nauw.

Wij staan in direct contact met één van de betrokken banken omtrent de afwikkeling van de swap/-derivatenschade en kunnen zodoende de ontwikkelingen op de voet volgen.

Als u van onze expertise in de afwikkeling van uw swap-/derivatenclaim gebruik wilt maken, of nadere informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met Wilfred Groustra (w.groustra@wintertaling.nl).

Deel bijdrage:

Gerelateerd nieuws

BNR Zakendoen met Marein Smits
Op 25 augustus 2022 was Marein Smits, CEO Wintertaling te gast bij BNR Zakendoen en bespraken zij de medewerkers participatiecultuur bij Wintertaling....
Wintertaling adviseert Sympower bij het aantrekken van $22M VC investering
Wintertaling heeft het Sympower geadviseerd bij het aantrekken van een investering van $ 22 miljoen van een groep van vijf venture capital (VC) fondsen,...
Amsterdam Capital House 2022: Wintertaling presents your Legal guide to startup financing
As part of the @Amsterdam Capital House 2022 #ACH22 program, @Tim Carapiet of @Wintertaling is presenting a live online session about legal aspects of...

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan de Zuidas