Wintertaling adviseert eigenaren bij verkoop Rompslomp

Het Wintertaling team, onder leiding van Tim Carapiet, is trots om de oprichters en eigenaren bij te staan bij de verkoop van Rompslomp.nl aan Visma Software.

Rompslomp.nl is een SaaS aanbieder van een online boekhoudpakket dat bij uitstek geschikt is voor freelancers/zzp’ers, met tienduizenden gebruikers in Nederland. De software wordt in eigen huis (door)ontwikkeld.

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. Visma, Europees leider in cloud bedrijfsoplossingen, biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa, heeft meer dan 14.000 medewerkers, en een netto-omzet van ruim €1,741 miljoen EUR in 2021..

Met deze overname zal Rompslomp.nl profiteren van het netwerk, de kennis en ervaring van Visma om zo haar gebruikers nog beter te assisteren bij hun boekhouding. Rompslomp.nl zal onder eigen naam opereren als zelfstandig onderdeel van Visma Software.

Deel bijdrage: