Global meeting Legal Netlink Alliance

Legal Netlink Alliance een netwerk van onafhankelijke middelgrote advocatenkantoren, waarvan Wintertaling lid is, houdt van 18 t/m 21 mei a.s. haar global meeting in Londen (VK).

Als gastheer treedt op het Londense kantoor Goodman Derrick LLP. Aan de conferentie nemen  delegaties van over de hele wereld deel en deze biedt een unieke gelegenheid om de banden in het netwerk te verstevigen en  samenwerkende dienstverlening te ontwikkelen zowel internationaal als ten behoeve van verschillende rechtsgebieden en markten.

Wintertaling is het Amsterdamse lid van het netwerk en zal met vier afgevaardigden aan de conferentie deelnemen: Edo Smid, Marein Smits, Bas van Vliet en Kristianne Voorn

Bas van Vliet:  “Het is prachtig dat van zoveel verschillende kantoren, over de hele wereld verspreid, advocaten bijeenkomen. Je hebt er echt iets aan als je collega’s uit andere landen persoonlijk kent, dat maakt de samenwerking in zaken makkelijker en je verwijst je cliënten ook met een gerust hart door als zij een advocaat in een ander land nodig hebben. Dat is een groot voordeel voor onze cliënten”

Legal Netlink Alliance is een wereldwijd netwerk van zorgvuldig geselecteerde, middelgrote onafhankelijke advocatenkantoren. De kantoren worden geselecteerd voor het lidmaatschap omdat ze een hoog niveau van kwaliteit en integriteit bieden. Het netwerk stelt cliënten in staat om vrijwel overal ter wereld toegang te krijgen tot kwalitatieve en vertrouwde juridische dienstverlening.

Deel bijdrage: