Wintertaling/AmsterdamCapitalWeek een succes!

cropped-IMG_4842.jpg

 

Nu het ACW-stof hier weer is neergedaald, dient de vraag zich aan: was de première van Wintertaling op de Amsterdam Capital Week een succes?

De woorden van Roger Rappoport waren in ieder geval van gelijke strekking: qua organisatie geen vergelijk met de events in de Valley, aldus de partner van Procopio Cory Hargreaves & Savitch LLP.

Samen met Roger heeft Taco Heerkens Thijssen 4 uur (!) lang meer dan 100 zeer geëngageerde gasten de vinger in de lucht laten houden. En dat vonden niet alleen wij, maar ook enkele aanwezigen:

Amsterdam Capital Week: ‘Over 100 people were paying very close attention on how to get ‘Silicon Valley Ready.‘

Ferry de Boer (Bitjunction): ‘A wealth of information and a great crowd.’

Waar Wintertaling precies een week geleden door Sprout werd aangekondigd als een onmisbaar event, lijkt het er dus inderdaad op dat het in ieder geval een succes was!

Speciale dank gaat uit naar Amsterdam Capital Week. Verder dank aan alle gasten voor uw komst, wij zien u graag volgend jaar terug!

Deel bijdrage:

Annotatie voor JOR van mr A.S. Frommelt
Onze partner Sandra Frommelt heeft onlangs voor de JOR een annotatie geschreven bij een uitspraak van de Kantonrechter Rechtbank Amsterdam (ECLI:NL:RBAMS:2022:6001)....
Ruim de helft van de dijken voldoet niet aan de veiligheidsnorm
Uit onderzoek is gebleken dat vanwege de klimaatverandering de Nederlandse dijken in 2050 niet zullen voldoen aan de veiligheidsnormen als de dijken in...
BNR Zakendoen met Marein Smits
Op 25 augustus 2022 was Marein Smits, CEO Wintertaling te gast bij BNR Zakendoen en bespraken zij de medewerkers participatiecultuur bij Wintertaling....

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan de Zuidas