Bianca de Ridder

Position: Legal Assistent
Categories: Ondersteuning

Bianca

de Ridder

Legal Assistent

Als juridisch team ondersteuner houdt Bianca zich bezig met zaken zoals bekijken en behandelen van binnenkomende post, agendabeheer, het voeren van correspondentie, termijnbewaking, roladministratie, financiële administratie, archiveren en alle andere voorkomende werkzaamheden op een advocatenkantoor. 

Opleiding

  • In de jaren negentig is Bianca, na het atheneum en aansluitend een propedeuse Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam, geswitcht naar een lange carrière van model tot ondernemer in de mode-industrie.
  • In 2009 heeft zij zich via Schoevers laten omscholen tot juridisch secretaresse.

Werkervaring/bijzonderheden

  • Bianca heeft jarenlang een eigen onderneming gehad en is nu al ruim 13 jaar werkzaam in de advocatuur als juridisch secretaresse.
  • Sinds juli 2021 is Bianca werkzaam als juridisch team ondersteuner voor Wintertaling Bouwrecht en Vastgoedrecht en ondersteunt ze het team van Wintertaling Corporate M&A waar nodig.

SPECIALISME | CORPORATE M&A

Ontmoet het team

Welkom bij het hart van onze strategische groei en bedrijfsontwikkeling – ons Corporate M&A Team bij Wintertaling. Hier brengen wij de kracht van strategische acquisities, fusies en partnerships samen onder de leiding van enkele van de meest ervaren professionals in de branche.