Come join our team
during your studies

Student-stagiair Advocatuur

Wil je de theorie die je tijdens je studie hebt opgedaan in praktijk brengen? Of wil je juist kennis maken met een nieuw rechtsgebied? Kom dan stage lopen bij Wintertaling!

Wintertaling is op zoek naar enthousiaste student-stagiairs die ervaring willen opdoen binnen de advocatuur.


Wat ga je doen?

Vanaf dag één word je betrokken bij ons team en krijg je de kans om mee te kijken met de advocaten binnen Wintertaling. Je werkzaamheden zullen divers zijn. Denk hierbij aan het assisteren bij het opstellen van overeenkomsten, adviezen en processtukken. Ook zoek je verschillende juridische vraagstukken uit en draag je bij aan het informeren van de advocaten over recente ontwikkelingen op het gebied van Corporate M&A, Vastgoed & Bouwrecht of Geschillen & Insolventie. De stage is in principe kantoorbreed. Mocht je voorkeur hebben voor een specifiek rechtsgebied, dan is dat geen probleem! We kijken in overleg naar de mogelijkheden.Jouw profiel:

- Je bevindt je in de laatste fase van je bachelor of in je master Nederlands recht;
- Je bent 5 dagen per week gedurende 2 maanden beschikbaar; en
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Wie zijn wij?

Wintertaling is een middelgroot advocatenkantoor en bestaat al meer dan 10 jaar. We bieden ondersteuning op het gebied van Corporate M&A, Bouwrecht & Vastgoedrecht en Geschillen & Insolventierecht. Tot onze klantenkring behoren nationale en internationale ondernemingen (midden en grootbedrijf), familiebedrijven en vermogende particulieren. Het team van 22 personen bestaat uit een mix van advocaten, juridisch medewerkers en ondersteunend personeel. Wintertaling onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door de open en informele bedrijfscultuur die er heerst. Onze nieuwe structuur maakt alle vaste medewerkers, advocaat of niet, mede-eigenaar. Dit betekent dat iedereen aandeelhouder is en deelt in de winst. Naast hard werken vinden we het belangrijk dat er ook tijd is voor ontspanning. Daarom hebben we een pingpongtafel in de gang en worden er regelmatig borrels georganiseerd.


What’s in it for you?

- Een leerzame stage bij een advocatenkantoor op de Zuidas;
- Marktconforme stagevergoeding;
- Gezellige collega’s én een informele werksfeer;
- Goede koffie, vers fruit en iedere dag een lekkere, gezamenlijke lunch!

Kom jij ons team versterken? Stuur jouw motivatiebrief, CV en cijferlijst naar lonneke.bont@wintertaling.com. Voor vragen kun je natuurlijk ook bellen naar 020-2299209.