Wintertaling zoekt student-stagiaires notariaat

Maak jij graag kennis met het opzetten van juridische structuren, het begeleiden van fusies en splitsingen of het opmaken van overeenkomsten? Wil jij je verdiepen in uiteenlopende zaken rond vennootschappen waarbij je onder meer uitgebreide kennis opdoet op gebieden als bestuurdersaansprakelijkheid, besluitvorming, herstructureringen en de daarbij behorende fiscaliteit? Of wil je betrokken zijn bij het verstrekken van juridisch advies aan een multinational? Kom dan twee maanden studentstage lopen bij Wintertaling!

Wij zijn doorlopend op zoek naar uitmuntende, betrokken en gemotiveerde studenten. Je gaat mee naar cliëntbesprekingen en je stelt akten, stukken en adviezen op. Je krijgt de mogelijkheid om bij het jurisprudentieoverleg aan te sluiten en je leert onze medewerkers kennen tijdens de wekelijkse kantoorborrel.

Studenten in de eindfase van hun studie notarieel recht met een aantoonbare interesse in notarieel ondernemingsrecht kunnen contact opnemen met Lonneke Bont (l.bont@wintertaling.nl, stage-coördinator van Wintertaling. Een stage is full time en duurt twee maanden. Tevens dien je een uitstekende beheersing te hebben (zowel in woord als geschrift) van de Engelse taal. Kandidaten worden verzocht een CV, cijferlijst, eventuele stagebeoordeling en beknopte motivatie mee te sturen bij de sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *