Kom ons team versterken
tijdens jouw studie

Werkstudent (On Hold)

Ter versterking van ons Corporate M&A team en ons Bouwrecht & Vastgoedrecht team zijn wij op zoek naar een geïnteresseerde bachelor of master student die als Werkstudent een kijkje in de keuken wil nemen bij 1 van deze 2 secties.

Je krijgt de kans om als werkstudent de theorie in de praktijk te brengen en zal meekijken met de advocaten binnen Wintertaling. Je werkzaamheden zullen divers zijn. Denk hierbij aan het assisteren bij het opstellen van overeenkomsten, adviezen en processtukken. Ook zoek je verschillende juridische vraagstukken uit en draag je bij aan het informeren van de advocaten over recente ontwikkelingen op het gebied van vastgoed of corporate M&A.

Jouw profiel
Je bevindt je in de laatste fase van je bachelor of in je master Nederlands recht; Minimaal 2 dagen per week beschikbaar; Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

Wie we zijn?
Wintertaling bestaat al meer dan 10 Jaar en biedt ondersteuning op het gebied van Corporate M&A, Bouwrecht en Vastgoedrecht. Het team van 15 personen bestaat uit een mix van advocaten, juridisch medewerkers en ondersteunend personeel. Wintertaling onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door de open en informele bedrijfscultuur die er heerst.

What's in it for you?
- Een leerzame parttime baan bij een gezellig advocatenkantoor;
- Marktconform salaris;
- Gezellige collega’s én een informele werksfeer;
- Goede koffie, vers fruit en er is altijd een lekkere gezamenlijk lunch!

Enthousiast geworden? stuur dan jouw sollicitatiebief / motivatie en CV naar lonneke.bont@wintertaling.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lonneke Bont, HR manager, op 020-2299209.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Amsterdam aan de Zuidas