Profiel
Als juridisch team ondersteuner houdt Bianca zich bezig met zaken zoals bekijken en behandelen van binnenkomende post, agendabeheer, het voeren van correspondentie, termijnbewaking, roladministratie, financiële administratie, archiveren en alle andere voorkomende werkzaamheden op een advocatenkantoor. Over haar rol geeft Bianca aan: “Binnen een gedreven en enthousiast team werk ik dagelijks met mensen die van hun vak houden en daar het beste uit willen halen”.

Opleiding
In de jaren negentig is Bianca, na het atheneum en aansluitend een propedeuse Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam, geswitcht naar een lange carrière van model tot ondernemer in de mode-industrie. In 2009 heeft zij zich via Schoevers laten omscholen tot juridisch secretaresse.

Werkervaring
Bianca heeft jarenlang een eigen onderneming gehad en is nu al ruim 13 jaar werkzaam in de advocatuur als juridisch secretaresse. Sinds juli 2021 is Bianca werkzaam als juridisch team ondersteuner voor Wintertaling Bouwrecht en Vastgoedrecht en ondersteunt ze het team van Wintertaling Corporate M&A waar nodig.