Bart Kasteleijn

Bart Kasteleijn is gespecialiseerd in internationaal Ondernemingsrecht: transacties, bedrijfsreorganisaties en financieringen. Hij treedt op voor multinationals wereldwijd met een focus op de VS, het VK en China.

Bart  werd geboren en is deels getogen in Hong Kong en studeerde burgerlijk recht aan de Universiteit Utrecht. Hij is in juni 2017 als associate partner toegetreden tot in de internationale ondernemingsrecht sectie van Wintertaling.

Bart is een regelmatige spreker op internationale juridische en zakelijke fora en is gastdocent in een aantal universiteiten. Hij is voorzitter van de China Tafel van Koninklijke IGC te Amsterdam en lid van de Raad van Advies van de Nederlandse Chinese Kamer van Koophandel.

Hij is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), de Orde van Advocaten te Amsterdam (OvAA)  en van de Inter Pacific Bar Association (IPBA) en hij staat op de arbiters lijst en is lid van de Aanwijzingscommissie van het Chinees Europees Centrum voor Arbitrage in Hamburg (CEAC).