Uncategorized @en

Startende kandidaat-notaris gezocht!

By april 5, 2018No Comments

Vacature startende kandidaat-notaris

Wintertaling is een in Amsterdam gevestigd onafhankelijk advocaten- en notarissen kantoor. Het kantoor bestaat uit meer dan 25 advocaten en (kandidaat-)notarissen die gespecialiseerd zijn op het gebied van Corporate| M&A, Vastgoed en vermogende particulieren. De samenwerking tussen advocatuur en notariaat maakt ons kantoor interessant.

Wij zijn opzoek naar een startende kandidaat-notaris voor onze sectie Ondernemingsrecht.

Als startende kandidaat-notaris werk je samen met ervaren (kandidaat)-notarissen aan dossiers. Je gaat mee naar cliëntbesprekingen en je stelt akten, stukken en adviezen op. Naast alle ervaring die je in de praktijk opdoet volg je ook de door de Koninklijke Beroepsorganisatie verzorgde Beroepsopleiding voor het Notariaat.

Profiel

–        je hebt een afgeronde WO opleiding notarieel recht;

–        je hebt een scriptie geschreven op het gebied van ondernemingsrecht;

–        je beschikt over een uitstekende beheersing van de Engelse taal;

–        je bent analytisch sterk;

–        je hebt een commerciële en dienstverlenende instelling;

–        je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Binnen Wintertaling bieden wij een inspirerende, plezierige werkomgeving waar een gedegen opleiding wordt geboden. Er is ruimschoots mogelijkheid voor het nemen van initiatief. Daarnaast zijn wij een hecht kantoor met een informele en open werksfeer. Het kantoor is gevestigd bij de Zuidas en is makkelijk bereikbaar.

Ben jij die enthousiaste (bijna) afgestudeerde student notarieel recht die wij zoeken? Stuur dan je CV, cijferlijst, eventuele stage beoordeling en motivatie. Voor vragen kan je contact opnemen met Tara Hassani (t.hassani@wintertaling.nl of 020 – 330 59 58).