Bedrijfsprofiel

Ons kantoor bestaat sinds 2006 en is gevestigd aan de rand van de Amsterdamse Zuidas. Onze partners zijn afkomstig van grote kantoren, maar hebben bewust gekozen voor een menselijke schaal. In de behandeling van zaken staan persoonlijke service, maatwerk en betrokkenheid centraal.

Team en dienstverlening

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Corporate | M&A, litigation, vastgoed, bestuursrecht, arbeidsrecht en estate planning.

Brede expertise en ruime ervaring worden snel en flexibel ingezet. Wij geven praktisch advies, maken risico’s beheersbaar, processen overzichtelijk en nemen iedere uitdaging aan. Wij verrichten onze werkzaamheden in internationaal en nationaal verband, als lead counsel of als onderdeel van een team. Met onze hands-on instelling zijn wij de juridische en strategische partner voor diverse transacties.

Indien gewenst, worden professionals uit ons uitgebreide nationale en internationale netwerk bij de werkzaamheden betrokken.

Cliënten

Wintertaling helpt ondernemers en investeerders die zich kenmerken door ondernemerskracht, groei en innovatie. Tot onze cliënten behoren onder meer (inter)nationale concerns, familiebedrijven, professionele investeerders, vermogende particulieren, growth companies/scaleups en startups.