Bedrijfsprofiel

Ons kantoor bestaat sinds 2006 en is gevestigd aan de rand van de Amsterdamse Zuidas. Onze partners zijn afkomstig van grote kantoren, maar hebben bewust gekozen voor de menselijke schaal. In de behandeling van zaken staan persoonlijke service, maatwerk en betrokkenheid centraal.

Team en dienstverlening

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Corporate | M&A, litigation, vastgoedrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en estate planning.

Brede expertise en ruime ervaring worden snel en flexibel ingezet. Wij geven praktisch advies, maken risico’s beheersbaar, processen overzichtelijk en nemen een uitdaging graag aan. Onze werkzaamheden verrichten wij zowel in internationaal als nationaal verband, als lead counsel of als onderdeel van een team. Met onze hands-on instelling zijn wij de juridische en strategische partner voor mid-market en grotere corporate transacties.

Wanneer dat nodig is worden professionals uit ons uitgebreide nationale en internationale netwerk bij de werkzaamheden betrokken.

Cliënten

Wintertaling adviseert ondernemers en investeerders die zich kenmerken door ondernemerskracht, groei en innovatie. Tot onze cliënten behoren (inter)nationale concerns, familiebedrijven, professionele investeerders, vermogende particulieren, growth companies/scaleups en startups.